O NAMA

Preduzeće "Tehnika Komerc" d.o.o. osnovano je 1989. godine u Sremskim Karlovcima

Preduzeće “Tehnika Komerc” d.o.o. osnovano je 1989. godine u Sremskim Karlovcima, kao privatno preduzeće sa 100% domaćeg kapitala. Danas se sedište firme nalazi u Novom Sadu.
Osnovne delatnosti preduzeća su merenje i upravljanje u poljoprivrednoj, prehrambenoj i hemijskoj industriji.
Za 30 godina bavljenja navedenim delatnostima uspeli smo da postanemo vodeći domaći proizvođač u oblasti metrologije u silosima. Danas, naši silotermometri, dostižu broj od preko 330 instalacija. Tokom vremena smo u naš proizvodni program uvrstili i merače nivoa robe u silosima, dozatore za aditive za brašno, merače temperature za sušare, prenosne merače temperature za robu koja se skladišti u rasutom stanju i merače temperature za podna skladišta sa bežičnim prenosom signala. Većina naših klijenata je u Vojvodini, ali potvrda našeg kvaliteta su i brojni klijenti iz Beograda, Kragujevca, Kruševca, Leskovca, Makedonije, Crne Gore, BiH…

Tokom svih ovih godina smo konstantno ulagali u znanje, nove tehnologije i opremu. Tako smo unapređivali postojeće proizvode i razvijali nove.

U želji da upotpunimo ponudu opreme i usluga za skladišta žitarica (silose, podna skladišta …) 2018. godine sklapamo ugovor sa kompanijom Ambros Schmelzer & Sohn o distribuciji njihovih proizvoda. Ova nemačka kompanija je jedan od vodećih proizvođača gravitacionih cevi za transport zrnaste robe, kao i prateće opreme vezane za njih. Sistemi za provetravanje zrna u podnim skladištima i silosima su još jedan važan segment rada ove kompanije koji smo uvrstili u našu ponudu.
Cilj naše kompanije je da se širimo i da u narednim godinama osim tržišta zapadnog Balkana pokrijemo tržište i centralne i istočne Evrope.

PIB : 101558086
Matični broj : 08177368

Lidija Halas

Direktor

SERTIFIKATI

ISO 9001:2015

Sertifikat o pregledu tipa VINCA.EX.18.T003X – za ugradnju silotermometara u potencionalno eksplozivnim atmosferama

Zaštita glave sajle – IP66

Zaposleni u Tehnika komerc su obučeni za rad na visini i za rad u potencionalno eksplozivnim atmosferama