subota, 15 dec 2018
You are here: Home O nama

Temperatura u Novom Sadu

Click for Novi Sad, Serbia Forecast

Kursna lista

O nama PDF Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
četvrtak, 25 mart 2010 07:58

Preduzeće "Tehnika Komerc" d.o.o. osnovano je 1989. godine u Sremskim Karlovcima, kao privatno preduzeće sa 100% domaćeg kapitala. Osnovne delatnosti preduzeća su merenje i upravljanje u poljoprivrednoj, prehrambenoj i hemijskoj industriji.

Za više od dvadeset godina bavljenja navedenim delatnostima uspeli smo da postanemo vodeći domaći proizvođač u oblasti metrologije u silosima i sušarama. Danas, naši silotermometri, merači nivoa i sistemi za merenje temperature u sušarama dostižu broj od preko 170 instalacija (pogledajte reference). Većina naših klijenata je u Vojvodini ali potvrda našeg kvaliteta su i brojni klijenti iz Beograda, Kragujevca, Kruševca, Leskovca, Crne Gore, BiH...

U oblasti uvođenja automatike i kompletne energetike u proizvodne pogone, kao i kod sistema za upravljanjem vaga dolazi do ekspanzije. Naši dozatori naišli su na veliko interesovanje kod prehrambene, hemijske i industrije građevinskog materijala.

U sklopu firme nalazi se i laboratorija za pregled silotermometara baziranih na principu Pt otpornih, kao i poluprovodničkih senzora.

Svi naši proizvodi su razvijeni i proizvedeni u našoj firmi oslanjajući se na domaće i uvozne sirovine i komponente. U svoje proizvode uvek uključujemo najnovije i najkvalitetnije (ali i najpovoljnije) tehnologije i komponente, a za upravljanje i nadzor naših proizvoda je omogućena upotreba računara. Obzirom na navedeno u mogućnosti smo da udovoljimo opštim ali i posebnim zahtevima korisnika.

Potrebno je napomenuti još i to da naši proizvodi, kao i laboratorija ispunjavaju sve zakonom propisane uslove.

Poslednje ažurirano petak, 26 mart 2010 12:02